top of page
Lähivalmennus alkaen 119€/kkTu
(vähimmäiskesto 3kk)

Mitä lähivalmennukseen kuuluu:

 • Aloituspalaveri: 30min-1h kestoinen palaveri joko kasvotusten tai teams:n välityksellä. Aloituspalaverissa käymme läpi valmennuksen tavoitteita, toiveita sekä sinun taustaasi.

 • Ravintosuunnitelma ja ravintovalmennus: Ruokavalion toteutan aloituspalaverin pohjalta. Valmennuksen aikana teen tarvittaessa muutoksia ruokavalioon. Tärkeintä on antaa sinulle oppia omasta ravitsemuksestasi, jotta saat tarvittavat työkalut jatkoa ajatellen.

 • Henkilökohtainen saliohjelma: Teen sinulle oman saliohjelman sekä lämmittelyohjeet. Jos haluat treenata toiminnallisesti tai ne tukevat tavoitteitasi, voin myös lisätä ohjelmaan toiminnallista treeniä. Kuten ruokavaliota, muokkaan myös saliohjelmaasi aina tarpeen vaatiessa. Voin luvata, ettei saliohjelma tule olemaan perustylsää punttitreeniä, vaan pieniä mielenvirkistyksiäkin on luvassa

 • Ohjatut treenit: Lähivalmennukseen kuuluu valitsemasi paketin mukaisesti x määrä ohjattuja treenejä Hukka Xpress Alppilassa ja Rotuaarilla. Näissä treeneissä hion tekniikoitasi, opetan sinulle uutta mutta myös itse treenaamista sekä vien sinua joka kerta eteenpäin. Sinun ei tarvitse olla Hukka Xpress:n jäsen.

 • Valmennusjärjestelmä: Saat käyttöösi Step2fit -valmennussovelluksen, mistä näet kaikki ohjeesi, pystyt pitämään treenipäiväkirjaa, näet tekniikkaohjeita ja mikä tärkeintä pystyt pitämään yhteyttä kanssani. Sovellukseen myös saat viikoittaisen tsemppivideon erilaisista aiheista kuten palautumisesta, ravinnosta tms.

 • Viikkoraportointi: Lähetän sinulle viikoittain viestin, missä kysyn kuluneen viikon fiiliksiä. Sen lisäksi katson kehitystäsi. Näiden pohjalta teen tarvittavia muutoksia ohjelmiisi.

 • Yhteydenpito: Sinulle kuuluu yhteydenpito valmentajaasi. Saat kysyä ihan mitä tahansa, mieluummin kysyt liikaa asioita kuin liian vähän. Se on myös osa oppimista.

Lähivalmennuspaketit:​

 1. Lähivalmennus 1: 119e/kk, sis. 1x60 min tapaamisen kuukaudessa

 2. Lähivalmennus 2: 149e/kk, sis. 2x60min tapaamista kuukaudessa

 3. Lähivalmennus 3: 209e/kk, sis. 3x60min tapaamista kuukaudessa

 4. Lähivalmennus 4: 269e/kk, sis. 4x60min tapaamista kuukaudessa

 

Hinnat sisältävät alv 24%

Käytössä olevat maksutavat:

 • Lasku

Smartum logo
Eazy Break
epassi
edenred
bottom of page