top of page

Kuka on Noora Emilia Hakanen?

IMG_7553_jpg.jpeg

Koulutukset:

  • Personal trainer (2022, Intensive PT)

  • Psyykkinen valmentaja (2023, Peltonen Performance)

  • Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija (2024, Trainer4you)

  • Painonhallinnan asiantuntija (2024, Trainer4you)

  • Ravitsemustieteiden ja liikuntatieteiden perusopintoihin kuuluvia kursseja (Avoin yliopisto, 2022-2023)

  • Terveystieteiden perusopintoihin kuuluvia kursseja (Avoin yliopisto, 2023)

  • Ravintovalmennukseen, psyykkiseen valmentamiseen ja voimaharjoitteluun liittyviä kursseja (Avoin AMK, 2022-2024)

  • Fysioterapeutti (AMK, jatkuu edelleen)

Olen Noora Hakanen, 24 vuotias yrittäjä, Personal Trainer sekä tuleva psyykkinen valmentaja. Kotoisin olen Keski-Suomesta, Jyväskylän läheltä. Mutta tiet ovat vieneet minut aina Vaasan ja Tampereen kautta Ouluun. Palveluihini kuuluu niin lähi- kuin etävalmennuksia. Teen myös erikseen treeniohjelmia sekä ruokavalioita. Valmentamisen ja opiskelujen lisäksi teen aktiivisesti sosiaalista mediaa sekä tykkään käydä patikoimassa.

 

MUN OMA TREENITAUSTA?

Oma urheiluhistoriani on laaja, mutta pisimpään elämässä kulki mukana lentopallo. Pelasin lentopalloa reilu 14 vuotta, kunnes loukkaantumiset pakottivat minut lopettamaan. Salilla treenaaminen tuli ensiksi lentopallon rinnalle, mutta loukkaantumisten jälkeen treenaaminen on ollut tavoitteellista. Tykkään itse treenata monipuolisesti, välillä on kiva tehdä perus punttitreeniä, mutta välillä on kiva haastaa itseään toiminnallisemman treenin parissa. Arvostan sitä, että keho on terve, jaksava sekä hyvinvoiva. Loukkaantumiset ovat opettaneet minulle sen, ettei omaa kehoa kannata pitää itsestään selvyytenä. Meille kun ei ole luotu kuin yksi keho. Minulle on myös tärkeää se, että hyvinvointi menee oikeasti ulkonäön edelle ja asioita mietittäisiin pidemmälle aikavälille.

 

Mielestäni hyvinvointialalla ei voi koskaan olla valmis. Jatkuvasti tulee erilaisia tutkimuksia sekä koulutuksia. Tämän vuoksi valmentajana minulle on tärkeä pitää tietotaitoni ajan tasalla. Näin pystyn takaamaan valmennettavilleni laadukkaan valmennuksen. Opiskelen parhaillaan myös fysioterapeutiksi sekä psyykkiseksi valmentajaksi. Mielestäni esimerkiksi elämäntapamuutoksessa on tärkeä myös huomioida ihmisen mentaalipuoli. Paljon asioita riippuu siitä, mitä pään sisällä pyörii. Yksi isoimpia vahvuuksia valmentajana onkin se, että osaan huomioida ihmisen kokonaisuutena. Niin fyysisesti kuin psyykkisesti.

bottom of page